Tantermi képzés​​ünk

Személyes, könnyed és hatékony  párbeszéd alapú kommunikáció

Tantermi képzésünk napi 4 órás, 7 alkalmas elfoglaltságot jelent létszámtól függő kezdéssel. 

 Tanfolyamaink kis létszámúak, nincs lemaradás a modulok között és ​minden tanulónk számára lehetőséget biztosítunk, hogy a ködös, kevésbé érthető részeknél azonnal kérdezzenek. Hisszük, hogy a személyes, hagyományos tantermi képzés hatékonysága és gyorsasága továbbra is páratlan. 

E-learning képzésünk

Beiratkozás után a sikeres regisztrációt követően azonnal hozzáférhető és kezdhető a képzés, melynek lebonyolításában iskolánk készséggel áll rendelkezésre.

Az E-learning képzés online formában biztosít lehetőséget a tanuló számára, hogy a sikeres kresz vizsga és a biztonságos közlekedéshez szükséges elméleti tudást megszerezze.

Az online képzés adott időkereten belül a szabadidő adta lehetőségek és az otthon kényelme mellett végezhető és teljes értékű felkészülést biztosít a sikeres kresz vizsga letételéhez. A vizsgázó maga szabja meg a tanulás gyakoriságát így az egyéni haladás lehetősége határozza meg a képzés mihamarabbi elvégzésének időtartamát.

E-learning Plus képzésünk

Az E-learning képzés online formában biztosít lehetőséget a szükséges elméleti tudás megszerzéséhez, azonban ha felmerül egy kérdés, arra oktató hiányában kizárólag a kérdéskör felkutatása után kaphatunk választ. 

A tantermi képzés során lehetőség van azonnali kérdés felvetésére és a helyes válasz rögzítésére, de mindez egy tanteremben, meghatározott időben lehetséges.

Az E-learning Plus csomagban összeraktuk mindkét képzési forma legjobb részét. A tananyag saját időbeosztás szerint elsajátítható, ha pedig elakad, 2 alkalommal összesen 6 óra személyes konzultáció keretében segítünk eligazodni és megválaszolni minden kérdést. Szerintünk 6 óra alatt rengeteg kérdés megválaszolható és még egy kis gyakorlásra is marad idő.

Hasonlítsa össze csomagjainkat

Tantermi E-learning E-learning plus
 Tanfolyam díj 35.000 Ft 55.000 Ft 75.000 Ft
 Részletfizetési lehetőség        
 Tanfolyam kezdése Létszámtól függő tanfolyam kezdés Regisztráció után 
azonnal
Regisztráció után 
azonnal
 Modul rendszerű felépítés
 Tanfolyam helyszíne Autósiskola Bárhonnan 
(internet elérés szükséges)
Bárhonnan 
(internet elérés szükséges)  
 Tanfolyam időtartama 28 óra
(napi 4 óra)
75 óra vagy 180 nap
(egyéni beosztás szerint)
75 óra vagy 180 nap
(egyéni beosztás szerint)
 Vizsgakérdések gyakorlása  
(külön megvásárolható teszt program)
 Egyéni konzultáció

írány tovább a

Személyautó
kategóriára

Motorkerékpár
kategóriára