Fehérvár Autósiskola

Szerezzen jogosítványt nálunk úgy, ahogy Ön szeretne.

Kényelmesen, gyorsan vagy..
Mindkettő.

Van már jogosítványa, de gyakorolni szeretne? Erre is van egy megoldásunk.

TANU​​LJON NÁLUNK VEZETNI!
6 érv iskolánk mellett

1

 ​Gyorsaság

Elméleti tantermi képzésünk az expressz oktatási módszernek köszönhetően 1 hétig tart, de választható az otthon kényelmében elvégezhető online (e-Learning) képzés is. Gyakorlati képzés során vállaljuk a heti 2, 3, vagy 5 vezetési alkalmat, illetve hétvégi vezetést is!

2

 Öné a kontroll

Szabja meg ön, hogy milyen szolgáltatásokat kíván igénybe venni. Három csomagunk közül bízunk benne, hogy Ön is megtalálja a megfelelőt. Ráadásul a választott csomag a későbbiekben bővíthető.

3

 ​   Minden egy helyen

A jogosítványhoz szükséges elsősegélynyújtó tanfolyam iskolánknál helyben is elvégezhető, így nincs szükség arra, hogy további időt és energiát fordítson egy képzőszerv keresésére.

4

 Részletfizetés

A jogositvány megszerzésének nálunk nem lehet akadálya a fizetés ütemezése, ezért ebben is több lehetőséget kínálunk tanulónk számára. Válassza az Önnek legmegfelelőbb fizetési menetrendet.

5

 Nincs rejtett költség

Részletfizetést választana? A válaszunk: kamatmentes! Plusz órára lenne szükség? Nincs felár! Hétvégén is vezetne? Válassza a Standard Plusz vagy Prémium csomagot! 

6

 Magabiztos tudás

Iskolánk vezető oktatói nem csak gépjármű oktatási képesítéssel rendelkeznek, hanem iskolavezetői, mi több, vizsgabiztosi képesítéssel is. Biztos lehet benne, hogy szakmailag a maximumot nyújtjuk.  

Út a jogosítványig

Elméleti tanfolyam ​és vizsga

Beiratkozást követően tantermi képzésünk indításáról telefonon értesítjük, míg az E-learning képzést sikeres regisztrációt követően azonnal elkezdheti.

Az elméleti tanfolyamot követően elméleti vizsgán mérik fel a tanulók tudásszerintjét, ami 55 kérdésből álló számítógépes vizsgát jelent. A kérdések 1 illetve 3 pontot érnek. Jellemzően a képes kérdések 3 pontosak. Ennek gyakorlására jelentős időt fektetünk tantermi képzésinken, de az E-learning képzést választók számára is lehetőség van konzultáció keretében gyakorolni.

Gyakorlati képzés és forgalmi vizsga 

Sikeres elméleti vizsgát követően tanulóink oktatót választanak, majd az első időpont egyeztetését követően elkezdődik a gyakorlati képzés.

Tanulónk elsajátítják a gépjármű kezelési és parkolási kompetenciákat, majd a forgalomban történő vezetés során törekszünk tanulóink számára a forgalomban történő közelekedés minél szélesebb körű megismertetésére. Vezetni tudás alapkompetencia, a közelekedni tudás pedig gyakorlás kérdése, azonban a 29 óra vezetéssel töltött idő alatt igyekszünk kihozni mindenkiből a maximumot.

A forgalmi vizsgán a gépjármű forgalomban történő részvételi alkalmasságának vizsgálatát követően a tételnek megfelelő útvonalat kell bejárnia. Az út során, parkolási és manőverezési feladatokat kell teljesíteni, valamint az elméleti képzés során elsajátított tudást is vizsgálják.

Elsősegély nyújtó tanfolyam és vizsga

Elsősegélynyújtó tanfolyamot rendszeres időközönként szervezünk, így biztosan nem csúszik a jogosítvány megszerzése. Tanfolyamunk 3 alkalomból áll, ahol a vizsgához szükséges magabiztos tudást sajátíthatják el. Ennek keretében tanulónk megtanulják a sebkötözés praktikáját, az újraélesztés metódusát, a lélegeztetés technikáját, és az általános segítségnyújtás lépéseit. Tanfolyamaink jó hangulatban telnek, szinte játszik könnyedséggel végezhető el a korántsem száraz elmélet és gyakorlatból álló képzés.

Az elsősegélynyújtó vizsgára történő jelentkezés iskolánknál is lehetséges. A jelentkezéséhez minden szükséges információ a tanfolyamon  elhangzik. Vizsgázónk közel 100%-a elsőre sikeres vizsgával teljesíti a jogosítvány megszerzéséhez vezető út utolsó mérföldkövét.

Milyen tanfolyamot keres?

Elmélet

Személyautó

Motorkerékpár